Ulciorul cu pătărănii

Cursuri de bocit online – aplică acum!

În lumina evenimentelor ce au avut loc în ultimul timp în Coreea de Nord, agențiile de voiaj care oferă pachete turistice cu această destinație au luat o hotărîre neobișnuită.

Călătorii care beneficiază de pachete turistice cu destinația Coreea de Nord trebuie să urmeze neapărat un curs de bocit. Cursurile sînt organizate de o firmă de bocitoare profesioniste din Copșa Mică și includ 3 nivele de competență.

În funcție de aptitudini, pregătire și ambiție, turiștii pot alege între următoarele pachete: 1. ”o lacrimă pentru dictator”, 2. ”jelește și scapă!” sau 3. ”bocește like a pro”, plus modulele pentru avansați ”dă-te de pămînt” și ”țipă-te pe linoleu”.

Pe lîngă acest training, călătorii sînt sfătuiți să achiziționeze și chitul de urgență al bocitorului avizat care include un DVD cu secvențe din Titanic, un spray cu picături de lacrimi de crocodil precum și o ceapă năsădită.

Turiștii care refuză cursurile de bocit trebuie să semneze o declarație pe proprie răspundere care certifică această decizie și testamentul în dublu exemplar. Vă dorim călătorie plăcută!

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button