Ulciorul cu pătărănii

Cum te poate băga în boale soția în toiul nopții

frica-umbra-noapte
În acea seară terminasem de privit primul (și deocamdată singurul) sezon din serialul Stranger things – un serial horror / mistery / Sci-Fi pe care vi-l recomand. Eu m-am apucat să-l văd din 2 motive:

  • E un remake bazat pe o carte de-a lui Stephen King (unul din scriitorii mei preferați în timpul studenției)
  • Are numai 8 episoade (îl dai gata lejer într-o săptămînă) și are un rating foarte mare pe imdb

Ca să înțelegeți mai bine contextul: în film e vorba de un monstru ce intră în casele oamenilor ca să-i pape. Vorbim așadar un film numa’ bun de privit înainte de somn (dacă vrei să ai coșmaruri și să te zvîrcolești în pat).

Tocmai în această idee, înainte de culcare am decis să ies cu Dumitrița la o plimbare liniștitoare. Am plecat cu mîinile goale, dar de întors – ne-am întors cu un pepene verde care ne-a zîmbit irezistibil de la o tarabă. Așa de irezistibil, încît nu am putut răbda și l-am mîncat în aceeași seară.

Așadar avem un film horror și un pepene verde…

Bănuiesc că știți ce efect are pepenele asupra oamenilor. Vă asigur că la bloggeri reacția este aceeași. Pe la 4 dimineața am simțit chemarea naturii. Am țîșnit din pat cu ochii lipiți și am zbughit-o la toaletă fără să aprind lumina.

Odată ușurat, am dat să mă întorc în pat. Deodată am zărit o umbră venind spre mine în întuneric. Silueta avansa cu pași mari fără să scoată vreun sunet. Am și văzut în fața ochilor creatura din film și mi-am imaginat cum mă înșfacă și mă trage în bîrlogul său.

Frica are ochi mari, mai ales cînd ești pe jumătate adormit. Așa că am încremenit și am așteptat cu înfrigurare. Silueta s-a apropiat, a întins mîna spre mine și [adaugă moment de suspans aici] a vorbit cu glas omenesc. „Of, ne-o trebuit harbuz înainte de somn. Așa-i că-i liber la baie?!”

Deci sfatul meu: pentru liniștea dumneavoastră evitați combinația de filme horror și pepene verde înainte de somn ca să nu pățiți ca mine 🙂

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button