Ulciorul cu pătărănii

Cum să dormi pe canapea după ce ți-ai cumpărat saltea Dormeo

Ante scriptum

Acest articol nu e o reclamă la saltelele Dormeo, ci o pățanie care li s-a întîmplat unor prieteni de-ai mei. Aveți mai jos povestea așa cum am auzit-o plus înfloriturile bloggeristice de rigoare. Deci să purcedem la poveste că înainte mult mai este!

saltea-dormeo-canapeaPoveste

”Albule, zi-mi ce să fac că sînt disperată! Mă doare spatele și îmi stă gîtul țeapăn de zici că am înghițit o greblă. De o săptămînă încoace nimc nu-mi mai place că dorm ca pe ace. Și totul din cauza saltelei Dormeo, bat-o soarele cine-o făcut-o!

Zici să mă calmeeez? Da eu nu-s nervoooasăăă, deloooc!!! Mno, poate un pic… mai mult. Stai că mă liniștesc și-ți povestesc lucrurile de la capăt. Uf! Deci tăt năcazul o început în ziua în care am decis să schimbăm salteaua.

Ni s-o părut nouă că salteaua nostră veche e prea veche și am decis să luăm alta nouă (știu, pleonasmele astea). Am văzut oferta de la Kaufland, am strîns puncte bonus și am luat mult reclamata saltea Dormeo.

Ambalat în vid. A se lăsa 6 ore după despachetare. Așa scria, așa am făcut: am despachetat-o și am lăsat-o ”să crească” peste noapte. A doua zi am constatat cu stupoare că salteaua era la fel de subțire ca la început.

”Lasă că mai așteptăm, nu e nici o grabă” ne-am zis noi. Trece 1 zi, trec 2, trec 3 – salteaua noastră nici gînd să se ridice. Ne învîrtim pe lîngă ea, o măsurăm, o mutăm, o scuturăm, îi vorbim frumos, îi punem muzică ambientală. Nimic!

”Salteaua voastră îi blestemată, ne sfătuie vecina de la 2 în timp ce-și face cruce. Chemați un popă sau puneți pe ea fotoghin!” ”Știu eu o babă care face descîntece de saltele, ne-a zis alta. Mie mi-a descîntat recameul și de atunci n-am probleme!”

Azi avem o săptămînă de cînd dormim pe canapea, în timp ce super Dormeo stă întinsă comod în dormitor! Zi-mi și tu ce să fac că am ajuns în pragul disperării!

Post Scriptum

Povestea noastră a avut un final fericit. Prietenii mei au primit o saltea nouă de la Dormeo care a crescut într-o oră cît altele într-o zi. Și au dormit liniștiți pînă la adînci… dimineți, iar eu am încălecat pe o șa și v-am zis povestea așa!

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button