Cum faci să se oprească din sughiț un millennial


Într-o seară, pe neprins de veste, pe Dumitrița mea a apucat-o sughițul. Cu acest prilej am profitat de ocazie ca să îmi descarc desaga de glume nemuritoare pe această temă. Știți voi – glumele acelea pe care le-a auzit toată lumea și la care nu mai râd nici măcar copiii.

„Dumitrița, cum face bețivul?”. „Of, nu mai bea, dragă, singurică. Împarte cu bărbatul”. Eu spuneam glumele – eu râdeam. Ea ofta și sughița. După care am început cu soluțiile ingenioase pentru contracararea năcazului care se abătuse asupra familiei noastre.

– Spunea cineva că alcoolul e cel mai mare dușman al sughițului. Îți dau 50 grame?

– Ești foarte amuzant… not. Hâc!

– Am înțeles că dacă te gâdilă cineva, îți trece mai repede

– Nuuu… hâc… mă gâdilaaa… hâc!

– Am auzit că dacă îți bagi degetele în urechi și scoți limba, scapi de sughiț.

– Serio-hâc-os?

Minutele treceau, sughițul însă nu se lăsa dus. Inițial ni s-a părut o șagă, după vreo 20 minute am început să apelăm la soluțiile care ar fi trebuit să funcționeze: băut apă, ținut respirația, speriat. Nimic nu funcționa.

După care am avut o revelație. M-am așezat în fața computerului și m-am prefăcut îngrijorat, după care am luat telefonul și am întrebat cu voce spășită:

– Auzi, dar noi când am plătit ultima dată internetul? Văd că nu mai merge, oare nu l-au tăiat așa cum am pățit-o și cu electricitatea luna trecută? În plus, văd că nici pe telefon nu mai ai trafic inclus.

I-a trecut sughițul „ca cu mâna”. La noi în familie cu internetul nu se glumește!

Sursă meme


Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *