Ulciorul cu pătărănii

Cînd vorbești cu manechinul din magazin…

S-a întîmplat în preajma sărbătorilor de iarnă. Eram la mall: forfotă, agitație, îmbulzeală. Știți cum e. Zice și un proverb românesc: să nu mergi la shopping în preajma sărbătorilor și… cînd e lună plină! Să-ți faci cumpărăturile din timp, preferabil online! Sau ceva de genu’ 🙂

Era seară, umblasem prin magazine toată ziua, așa că eram rupt de oboseală și abia așteptam să merg acasă. Îmi rămăsese să iau cîteva tricouri într-o culoare pentru cadouri personalizate. Am intrat într-un magazin, am văzut un tricou care-mi plăcea, dar am găsit numai două bucăți din mărimea de care aveam nevoie.

vorbesti-cu-manechinul-haine

Am dat să caut un consultant – ia-l de unde nu-i! Toți angajații aleargau ca niște bezmetici cu clienți după ei. Deodată am observat cu coada ochiului un angajat liber lîngă o vitrină. Nu mi-a venit să cred, așa că m-am pornit spre el. „Spune-mi, te rog, mai aveți tricouri din astea?”

Nicio reacție. „Mi-ar trebui mărimea S…” am completat eu. Tînărul stătea nemișcat fără să mă bage în seamă. „Îmi cer scuze…” Nici un răspuns. În acel moment la raionul de bărbați a ajuns și iubita mea. M-a privit nedumerită: „auzi, da’ tu de ce vorbești cu manechinul?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button