Ofuri cotidiene

Cele mai neinspirate suveniruri pe care le poți aduce din concediu

suveniruri-concediu

Mai e puțin și începe perioada concediilor. Așa că vreau să profit de ocazie ca să discutăm despre niște lucruri care mă macină de ceva timp. Să zicem că ești în concediu, undeva pe o plajă sau pe un vîrf de munte. Ți-ai imaginat?

Hai, fă un efort! Știu că e luni, dar se poate. Bun, ai călătorit, te-ai odihnit, dar sejurul se apropie de final așa că îți bați capul ce suvenir să iei pentru părinți, rude sau prieteni. Pun pariu că de obicei nu te gîndești la așa ceva din timp.

Așa că de cele mai multe ori te pomenești în ultima zi cumpărînd la întîmplare ceva dintr-un butic sau de la duty-free. Îți propun mai jos o listă cu cele mai neinspirate suveniruri pe care le poți dărui cînd te întorci din concediu. Să purcedem:

1. Magneții de frigider: explică-mi și mie de ce aș vrea să am pe frigiderul meu un magnet cu un oraș pe care tu l-ai vizitat, dar în care eu, probabil, nu am fost niciodată? De ce aș vrea să-l văd de fiecare dată cînd intru în bucătărie? Ca să-mi amintesc că ai fost tu acolo?

2. Chinezăriile de tarabă: mă refer aici toate prostiile acelea ieftine și inutile care se găsesc la tarabele cu chinezării care au împînzit lumea – începînd cu săbiile de samurai, tăblițele cu poziții Kamasutra, continuînd cu bilele pocnitoare, CD-urile cu icoane și terminînd cu lingurile de lemn.

3. Articolele de baie din hotel: adică să iei un pliculeț de șampon sau gel de duș din camera de hotel și mai apoi să-l aduci plocon unui prieten, spunînd că l-ai cumpărat pentru el. O să zici că nu faci așa ceva. Bravo ție! Există însă o groază de oameni care practică acest obicei cu mare succes.

Cam astea ar fi lucrurile care îmi vin în cap acum. Dacă mai știi altele, te rog să-mi lași un comentariu. Tu ce dăruiești de obicei cînd te întorci din concediu? Care a fost cel mai ciudat suvenir pe care l-ai primit vreodată?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button