Ulciorul cu pătărănii

Cele mai bune glume de la Untold festival

Dacă nu ai de vânzare bilet la Untold, vinzi și tu ce poți

În acest an s-au făcut multe glume despre festivalul Untold: unele de haz, altele de necaz. Am încercat să le aleg pe cele mai bune. Unde am găsit, am pus și sursa. De asemenea aveți mai jos și câteva fotografii amuzante pe care le-am surprins în timpul concertelor. Să purcedem așadar!

„Se termina festivalul și nu a făcut nimeni un remix la Despacito. Halal festival!” – un cetățean dezamăgit.

De Untold Cluj-Napoca s-a transformat din „orașul care nu doarme” în „orașul care doarme numai ziua”.

Tinerii iubesc mișcarea, mai ales de pe șezlong cu telefonul în mână.

În ziua a treia de festival, la Untold a urcat pe scenă Liviu Hodor din România și Kristian Nairn – Hodor din Game of Thrones.

Una din scenele de la festival era amplasată într-un tramvai arhiplin în care oamenii săreau, zbierau și scoteau capul pe geam. Dacă v-a plăcut experiența, recomand să mergeți cu un microbuz din Republica Moldova. Acolo tot timpul e ca la Untold.

Acel moment când mergi în gașcă la concertul Marshmello, dar nu ai bani de costum. Așa că improvizezi cu ce ai prin casă 🙂

Armin nu a găsit cazare de Untold în Cluj-Napoca și de asta a mixat până la 8 dimineața când avea avion.

„Armin van Buuren este prietenul acela care în dimineața de revelion, îți mai toarnă un pic în pahar și te mai ține la povești” – de la Andra.

Tati și mami ascultă Hurts și Afrojack, mie îmi place Broscuța Oac 🙂

Dacă nu-i tăiau curentul, Armin stătea pe scenă până la prânz.

„A terminat de cântat Van Bomel?” ne-a întreabat un taximetrist. „Van Bommel e fotbalist” i-am răspuns. „Mare diferență, tot olandez e…”

Uite de asta le plac bărbaților pantalonii cu multe buzunare 🙂

„Azi credincioșii adevărați sărbătoresc „Schimbarea la față”. Sau cum știu tinerii de la Untold, azi pleacă Armin și vine Afrojack” de la Călin

„Trebuie să recunosc că Armin e cel mai bun. De câteva luni nu am mai dormit peste 10 ore, neîntors” – de la Doru.

Între două seturi merge și un set de somn 🙂

„Emil Boc ar trebui sa îi facă viză de flotant lui Armin la Cluj. Peste mări și țări se vorbeste despre Romania, țara aia de lângă Cluj.

 

Pentru cei care nu agreează acest festival o să încerc să explic ce înseamna acest „vine Armin”. Pentru pensionari e ceva de genul „am vazut postașul” la blocul vecin, deci sigur aduce pensiile azi și la noi” – Stelian, taximetrist.

Invazie romana în Cluj-Napoca la Untold festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button