Ofuri cotidiene

Ce faci dacă cineva își parchează mașina prea aproape de tine?

Road rage (male)

Pățania de mai jos i s-a întîmplat unei cunoscute din București. În Argheal nu ar fi pățit așa ceva niciodată, pentru că șoferii argheleni îs cuminți și de treabă ca ptita lui Dumnezău. Nu o să-i auzi înjurînd veci.

Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe Groparu care era să se bată pentru un loc de parcare în Mănăștur. Revenind la… șoferii noștri. Vă invit să citiți pățania și să vă dați cu părerea. Voi ce ați fi făcut în locul ei?

Azi dimineață am ieșit din bloc și am văzut cum un vecin, proprietarul unui BMW X5, îmi scuipa în geamul din dreapta al mașinii. Domnul tânar, elegant, ferchezuit.

 

De marți găsesc scuipat pe geam, dar cum eu nu știu să citesc în… scuipat, nu am înțeles mesajul. Pricep mesajul cu ridicatul ștergătoarelor, dar asta cu scuipatul nu-l știam.

 

L-am intrebat de ce face acest lucru și a început să urle de-i plezneau venele la gât într-o romano-rusă că de 3 zile el își rade janta de bordură din cauză că nu încape de mașina mea.

 

I-am spus calm: măi băiete, tu nu știi să scrii? Nu poți lăsa și tu un bilet?! Scuipi de 3 zile și ai impresia că eu am priceput ce vrei?”

 

Trebuia să-i fac poză să vedeți ce față a facut. Pur și simplu nu se gândise la așa ceva. Stătea cu gura căscată și îngăima șocat: ”ce scris, ce scris?!”

 

Incredibil cum concentrarea pe problema nu l-a lăsat să vadă soluția care era, de fapt, atât de simplă…

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button