Ulciorul cu pătărănii

Când crezi că viața-i grea, cumpără o capră!

capra

Înțelepciune de la mama soacră 🙂

Ți se pare că duci o viață grea? Ai prea multe griji și nu mai faci față stresului? La lucru ai un șef nesimțit care te exploatează pe un salariu de nimic? Sau poate că ești pe punctul de-a pierde locul de muncă din cauza unor factori externi?

Acasă soțul / soția te cicălește tot timpul? Sau poate că ai copii neascultători? Vecinii de jos / sus sunt gălăgioși și fac reparații în casă tot timpul, mai ales în diminețile de weekend? Urmează pașii de mai jos pentru a dobândi o nouă perspectivă asupra vieții.

1. Cumpără o capră

Da, ai citit bine: cumpără o capră! Căprițele sunt animăluțele acelea drăguțe și jucăușe pe care l-ai văzut în filmulețe pe internet, la care ai dat like pe Facebook exclamând: vaaaai, ce drăguțe suuunt! Dacă o să discuți însă cu cineva care are capre, o să afli cu totul altceva.

În spatele chipului lor angelic, caprele sunt niște draci împielițați. Ți se urcă în cap, se urcă pe casă, se urcă pe bloc dacă le lași. Toată ziua behăie, toată ziua zburdă – pe scurt sunt o mare bătaie de cap. Încearcă numa’ să ții pasul cu ele.

2. Vinde capra

Păstrează capra și ai grijă de ea câteva luni (bineînțeles, pe lângă lucrurile pe care le faci în mod normal). Iar după ce te-ai obișnuit să alergi după ea, vinde-o! O să descoperi brusc că viața e chiar frumoasă. Că în cele 24 de ore din zi, îți rămân câteva pentru ceea ce-ți place.

Gata, asta a fost tot. Tocmai ți-am dezvăluit cum îți poți schimba percepția asupra vieții cu o investiție minimă. Cred că mama soacră ar trebui să se apuce de coaching. Voi ce ziceți?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button