Ulciorul cu pătărănii

Azi e Halloween-ul românesc – ziua în care morții merg la alegeri

halloween-romanesc-alegeri-prezidentialePe 2 noiembrie sărbătorim prima parte din Halloween-ul românesc – adică ziua în care morții se scoală din morminte și merg la alegeri. Dacă cei vii nu-și dau interesul, să meargă măcar cei morți. În acest an însă participarea se anunță a fi mult peste așteptări.

Motivul principal este faptul că în acest an alegerile prezidențiale pică la doar 2 zile de Halloween-ul păgîn americănesc în care prind viață zombalăii, vampirii, vrăjitoarele și alte entități necurate.

Curios să aflu cu cine vor vota spiritele în acest an, am decis să fac un sondaj electoral. Așa că în noaptea de 31 octombrie am purces în pădurea bîntuită Hoia Baciu. După cîteva ritualuri și incantații am obținut următoarele rezultate.

Vampirii vor vota roșu. Opinia zombalăilor a fost împărțită în două: o parte au declarat că-l preferă pe Dan Diaconescu, în timp ce zombii nostalgici îl mai susțin pe Ion Iliescu (pentru că acesta le-a dat pămîntul înapoi).

Vrăjitoarele au declarat că nu vor merge la alegeri pentru că ”li se fîlfîie”, dar dacă ar fi să aleagă, ar vota pentru Iohannis ”pentru că e de de viță”. Vîrcolacii au arătat simpatie pentru Elena Udrea pentru că se transformă, în timp ce fantomele și strigoii radicaliști vor vota Vadim Tudor.

Extratereștri au declarat că în acest an nu vor merge la alegeri, deoarece intenționau să plece oricum din România spre o destinație mai liniștită. Cam astea îs rezultatele sondajului pe care l-am făcut.

Ah, și dacă nu vrei ca morții să decidă pentru tine, mergi la vot!

Inspirat de aici
Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button