Ulciorul cu pătărănii

Atunci cînd vecinii fac sex zgomotos

parinti-copii-sex-pe-ascuns

Ce faci atunci cînd vecinii fac sex zgomotos? Te prefaci că nu-i auzi, dai muzica mai tare sau mergi să le bați la ușă? Dacă ai ales ultima opțiune înseamnă că n-ai suflet 🙂 Mai este desigur și varianta în care tragi cu urechea.

Eu asta am făcut, recunosc: am ascultat și încă destul de atent. Ba mai mult de atît, l-am chemat și pe colegul de apartament să se dea cu părerea. Nu de alta, dar sunetele păreau cam stranii.

Inițial am crezut că mută mobila. Mi se părea ciudat că se apucă de așa ceva noaptea pe la 10. Cam o dată pe săptămînă: scîrțîit de pat, trosnet de parchet, zăngănit de sticlă, scrîșnet de birou, dar niciun sunet omenesc.

Nici tu un oftat, un icnet, un gîfîit sacadat, măcar o vocală. Nimic. Doar televizorul ca sunet de fundal lăsat pe un sitcom în care toți rîd la comandă. Misterul a fost elucidat sîmbăta trecută cînd am citit mai atent afișierul din scară.

Sub anunțul printat cineva și-a scris păsul – vezi aici. Două zile mai tîrziu altcineva a mîzgălit peste – vezi aici. Textul suna cam așa:

Vecinul de la etajul 4, vă rugăm controlați zgomotele în timpul relațiilor sexuale.

Eu stau la etajul 2 . Asta așa, ca să înțelegeți despre ce e vorba :).

P.S.

Și atunci cum rămîne cu ”all we need is Love”, ”make love, not war” și ”patru sute și cincizeci de oi faceți dragoste da’ nu război, măăăi”? Aici miroase a îngrădirea libertății de exprimare. Voi ce părere aveți?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button