Ofuri cotidiene

Ajutor! Mă urmărește o masă de masaj!

Prin luna aprilie au fost la noi în firmă 2 reprezentanți ai firmei EXploreMed Clinic să ne povestească despre nutriție, alimentație sănătoasă, ergonomie și să ne dea sfaturi despre cum putem să ne îmbunătățim postura și poziția la birou.

Am aflat lucruri interesante. Cu această ocazie am aflat și că firma oferă servicii de recuperare medicală, fizioterapie și masaj, inclusiv la domiciliu. Mi-am zis că serviciile s-ar potrivi de minune pentru soție ca recuperare după naștere.

Am discutat cu persoana care ne-a ținut prezentarea și o săptămână mai târziu omul era la noi acasă cu o masă de masaj portabilă. I-a făcut masaj soției (eu, între timp, am stat cu Ilinca), l-am plătit pe om și am stabilit detaliile următoarei întâlniri.

Masa a lăsat-o la noi, pentru că plănuiam să facem 10 ședințe. Și aceasta a fost ultima dată când l-am văzut.

Am încercat de mai multe ori să programăm o altă ședință – a anulat-o de fiecare dată. În cele din urmă ne-a recomandat o colegă. Am stabilit o ședință cu aceasta – ne-a anulat și ea programarea cu câteva ore înainte.

Am înțeles: sunt oameni foarte ocupați, au mulți clienți și programul nu le mai permite să ia alții. Nicio supărare. Chestia amuzantă știi care e?

Masa de masaj și accesoriile au rămas la mine în sufragerie și stau acolo de 5 luni. I-am rugat de vreo 3 ori să vină să le ia.

M-am oferit chiar să le trimit cu un taxi. Degeaba! Încep să cred că oamenii aceștia pur și simplu nu-și vor masa înapoi. Și acum nu știu ce să fac. Să mai insist? Oare are rost? Parcă am lucruri mai bune de făcut cu timpul meu.

Pe de altă parte, nici nu-mi convine să o mut dintr-un loc în altul când fac curățenie. Mi-a trecut prin cap și să o donez pe olx. La cât de mult iubesc românii lucrurile gratuite, cred că aș scăpa de ea în câteva ore.

La o adică, aș putea chiar să o vând și să-mi recuperez în acest fel chiria pe spațiu pentru cele 5 luni 😀 Indiferent de deznodământ, pățania o să-mi fie de învățătură. Nu mai accept mese de masaj în casa mea cât oi fi și-oi trăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button