Ulciorul cu pătărănii

Adevăratul motiv al vizitei lui Mike Tyson în Parlament

tariceanu-vs-tyson

Săptămîna aceasta președintele Klaus Iohannis a declarat că după alegerile din decembrie nu va desemna un premier urmărit sau condamnat penal. Două zile mai tîrziu Mike Tyson a venit în România și a vizitat Palatul Parlamentului.

Coincidence? I think not!

Conform declarației oficiale, fostul mare campion a venit în România pentru a participa la evenimentul de lansare a unei băuturi energizante. Adevărul însă este ceva mai complex. Conform unor surse neconfirmate, vizita fostului mare campion face parte din strategia președintelui României de a cuminți demnitarii români care au cam uitat de frică.

Mesajul este simplu: te iei de Codruța? Vine Mike și îți dă ceață! Faci gura mare că PSD e cel mai tare? Te prinde Tyson într-un gang întunecat și îți explică cum să vorbești frumos cu dinții rămași. Te plîngi că justiția este nedreaptă? Vine negrul și îți lămurește cum se ține săpunul la închisoare…

… și îți face o ofertă pe care nu poți s-o refuzi. Să vezi după asta cumințenia pămîntului! Se pare că majoritatea parlamentarilor s-au prins deja de manevra președintelui-jucător. Așa că în momentul în care americanul a ajuns la Palatul Parlamentului s-au făcut nevăzuți…

… în frunte cu Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu care s-a retras în biroul său și a baricadat ușa, bombănind în barbă: „ăla negru de respiră greu și dă cu pumnul – este Tyson, mă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button