Ofuri cotidiene

3 concluzii amuzante după primul tur de alegeri prezidențiale 2019

1. Viața e nedreaptă

Voi vă imaginați cum se simte acum Dragnea? Să fii tu cel care decide totul în partid, să-ți pui o marionetă prim-ministru și apoi să vezi această mediocritate ajungând șef de partid în locul tău, candidând în locul tău la președinție și ajungând în turul 2 (lucru pe care tu nu o să-l poți face niciodată). Iar tu să o privești neputincios de după gratii. Viața e uneori nedreaptă, nu-i așa?!

2. Viorica Dăncilă – speaker motivațional

Dacă nu ar avea probleme cu gramatica și cu logica, Viorica Dăncilă ar putea deveni speaker motivațional. Gândește-te puțin: o profesoară de liceu industrial care a ajuns prima femeie Prim-ministru din istoria României. Nu ți se pare o poveste de succes?

De fiecare dată când vei avea îndoieli legate de tine, de fiecare dată când te vei gândi să renunți pentru că ți se pare că nu ești suficient de bun, amintește-ți de Dăncilă. O doamnă care nu strălucește la capitolul inteligență, a cărei principală calitate e faptul că este servilă și loială, a reușit să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Dacă ea a putut, și tu poți!

3. Votăm răul mai… înalt

De 30 ani suntem nevoiți să alegem răul mai mic. La alegerile prezidențiale din acest an, în turul 2, lucrurile se vor schimba. Nu vom mai alege răul mai mic, ci răul mai înalt. Practic, trebuie să decidem cine vrem să ne reprezinte la nivel înalt, proasta satului sau leneșul satului?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button