Jurnal de bord

Un ghiozdănel pentru un zîmbet la Baia Mare

ghiozdanel pentru zambetUite că a început și anul școlar. Vara a trecut în goana mare, iar toamna a dat buzna peste noi înainte să ne dezmeticim. Cei care sunt părinți știu probabil cel mai bine ce înseamnă pentru cei mici prima lună de  toamnă. Septembrie e luna pregătirilor, a anticipării și a emoțiilor unui nou început.

Din păcate pentru mulți copii începutul de an este asociat cu neajunsurile și cu sărăcia. Vorbim despre copiii din familiile nevoiașe care nu pot să meargă la școală pentru că pur și simplu nu-și permit acest lucru.

La inițiativa companiei la care lucrez, am decis împreună cu mai mulți colegi să facem ceva în această privință. Așa că am adunat niște bani și am cumpărat de ei ghiozdane și rechizite pentru școlarii care frecventează centrul Sacro Cuore din Baia Mare.

Vinerea trecută 29 de copii din familii vulnerabile au primit din partea noastră ghiozdane și rechizite. Ne-au oferit în schimb zîmbetul și recunoștința lor. Sper sincer că acest gest va fi pentru ei un motiv în plus să meargă la școală și să învețe, pentru că acesta e singurul mod prin care își vor putea depăși condiția.

Ajută și tu un copil să meargă la școală. Poți contribui direct sau prin intermediul campaniei Kids for Kids. Orice donație este binevenită.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button