Jurnal de bord

Siri, iFonu și Vodafonu

– Deci fii atent: pregăteşte-te că azi mergem la cel oraș Cluuuj să asistăm la evenimentul anului în România!
– Ce? Vine Messi? Cîntă Lady Gaga? Or găsit-o pe Elodia? Ce poate fi așa important?!
– Pfai, iobagule tătă ziua ai sta numai să bei bere și să te uiți la meci. Nici nu mă mir că nu ai aflat. La noapte ajunge iPhone 4S în România!
– Ciiine? Cum adică ajunge? De unde?
– Bă tu unde trăiești, în Burkina Faso? iPhone 4 e cel mai tare telefon din lume. E-V-Ă-R! Și acum ăștia de la Apple or scos unu și mai hiretic, îi zice iPhone 4S, iar cei de la Vodafone îi fac lansarea oficială în România, hăpt în Cluj.
– Bine că ești tu deștept! În loc să te apuci și faci și tu ceva util, stai tătă ziua și freci cu jejetu pe taciscrin, măcăr de-ar ieși ceva din treaba asta. Mno, și ce-i așa deosebit la iFonu acela? De ce mi l-aş lua?
– Procesor A5 cu două inimi de două ori mai rapid decît precedentul, cameră de 8 Megapixeli cu 5 lentile și cloud pentru aplicații, email, muzică și fotografii…
…e ca și cum ai avea două halbe în loc de una și ai putea bea din amîndouă deodată, sau ai putea vedea o gagică faină la o distanță de două ori mai mare de două ori mai clar. Ca să nu mai zic că ai putea purta cu tine peste tot pozele cu Messi şi ai putea asculta pușca și cureaua lată oriunde ai merge.
– Pfoi, poate o drăcovenie din aia să facă așa ceva? Acesta zic și eu telefon!
– Stai că nu ți-am zis principalul! iPhone 4S are incorporată o asistentă personală pe care o cheamă Siri. Imaginează-ți că mergi să faci provizii pentru meci. Ca să nu uiți de alune, îi zici asistentei – femeie, adu-mi aminte de alune! Și Siri îți amintește. Plus că poți să o rogi și alte lucruri mai… delicate. Siri nu trebuie dusă la cumpărături, nu la salon și te lasă cînd vrei tu la bere. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult de la viaţă?
– Nu mai zi, măi, că tăt tăt tăt m-am emoționat! Să existe așa femeie pe lumea asta! Mno, clar mergem la Cluj! La ce oră începe treaba?
– Magazinul Vodafone din Piaţa Unirii, ora 10 seara o să se lase cu chef după care va fi lansat iPhone 4S. Telefonul va fi disponibil de vineri începînd cu ora 00:00 numai la Vodafone.

2 Comments

  1. Deocamdată se ştie sigur că iPhone 4S va fi disponibil începînd de mîine, 11 noiembrie, la Vodafone şi Orange – vezi aici comparaţie între preţuri şi abonamente.

    Cei de la Cosmote nu au dat prea multe detalii, deşi iniţial au anunţat aceeaşi dată de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button