Printre cuvinte

Săptămîna Caragiale la Teatrul din Baia Mare: impresii și păreri

Națiune, națiune! Așa cum vă anunțam aici la începutul lunii trecute, Teatrul Municipal Baia Mare găzduiește zilele acestea un eveniment interesant. E vorba de săptămîna Caragiale care a început duminica trecută și a ajuns deja la jumătate de drum.

Pînă în acest moment am văzut două spectacole din cadrul festivalului: Conul Leonida… farsă cu reacțiunea interpretată de actorii din Baia Mare și O noapte furtunoasă prezentată de Teatrul din Sibiu.

Per ansamblu impresiile sînt pozitive, mai ales că după 3 zile de festival organizatorii au decis să reducă prețul biletelor aproape la jumătate, lucru care a adus mai multă lume în sala de spectacole. Cei interesați pot găsi aici programul complet al săptămînii și aici noile prețuri ale biletelor.

În ceea ce mă privește, voi merge probabil duminică din nou la teatru să văd cea mai cunoscută piesă a lui I.L. Caragiale – O scrisoare pierdută. Vă invit așadar să vă destindeți și să rîdeți cu poftă pe piesele celui mai mare dramaturg român. Nu o să vă pară rău! Parol!

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button