Printre cuvinte

Fetița mea a îndrăgit cărțile personalizate pentru copii My Secret Land

„Tărâmul secret al mănușilor” și „Noaptea în care somnul a dispărut”

Ilinca descoperă cartea „Noaptea în care a dispărut somnul”
Tatiii, uiteee! Fetița din carte seamănă cu mine! Și pe ea o cheamă Ilinca! Și ea are pe marginea patului 2 jucării ca mine!

Întotdeauna mi-au plăcut cadourile personalizate. Mi se pare că, atunci când îi faci cuiva un cadou personalizat, îi arăți că te-ai gândit la el, că i-ai luat în considerare preferințele și gusturile și că ai depus efort să găsești ceva care să i se potrivească. De obicei, reacția celui care primește cadoul este pe măsură. La copii, reacția este și mai interesantă.

Ilinca mea a descoperit anul trecut cărțile personalizate pentru copii My Secret Land. Prima carte pe care a citit-o a fost „Tărâmul secret al mănușilor”. Ilinca a îndrăgit-o din prima clipă. Cartea are niște ilustrații foarte frumoase puse în valoare de un print și de materiale de calitate superioară. Surpriza cea mai mare a fost atunci când Ilinca a realizat că fetița din carte seamănă cu ea, poartă numele său, iar acțiunea se întâmplă chiar în orașul în care locuim.

În poveste e vorba despre un copil care își pierde mănușile. Pornind în căutarea lor, descoperă un tărâm secret unde-l întâlnește pe Moș Mănuș. Acțiunea se petrece iarna, de aceea mi se pare un cadou numai bun pentru sărbătorile de iarnă. Eu i-am citit povestea Ilincăi de zeci de ori înainte de culcare până a ajuns s-o învețe aproape pe dinafară.

Surpriza cea mai mare a fost atunci când Ilinca a realizat că fetița din carte seamănă cu ea, poartă numele său, iar acțiunea se întâmplă chiar în orașul în care locuim.

Luna trecută am descoperit cea de-a doua carte din universul My Secret Land – „Noaptea în care somnul a dispărut”. În aceasta este vorba despre un copil care nu reușește să adoarmă (un scenariu cunoscut pentru toți părinții). Acesta pornește împreună cu un licurici năzdrăvan spre Castelul Nocturn ca să-și găsească Somnul și să-l convingă să se întoarcă. Ilinca noastră s-a împrietenit cu Somnul din carte și l-a desenat a doua zi cu acuarele (atât pe hârtie, cât și pe masă, dar asta e altă poveste).

Am regăsit și în această carte desene la fel de inspirate și aceeași calitate superioară a materialelor. Cele 2 cărți și-au câștigat un loc în biblioteca noastră și, probabil, vor rămâne o amintire frumoasă pentru fetița noastră peste ani. Prin urmare, dacă ești în căutarea unui cadou original, sau dacă ți-ar plăcea ca fetița sau băiețelul tău să devină personaj principal într-o poveste, aruncă o privire pe mysecretland.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button