Jurnal de bord

Rezultatele campaniei ”Nefiltrează-te!”

Campania de hidratare ”Nefiltrează-te!” a luat sfîrșit. În cele 10 zile de concurs am primit comentarii cu pățaniile cititorilor legate de bere. Toate au fost interesante, originale și amuzante. De aceea am hotărît că fiecare istorie merită o nefiltrată. Omul alb se ține întotdeauna de cuvînt, mai ales cînd e vorba de bere. Așadar cîștigători sînt următorii:

Dan Borlan – cîștigător la puncte, pentru comentariul în care berea, familia și performanțele bahice se împletesc într-un mod haios (premiu înmînat, probabil că și băut deja)

Bogdan – pentru întîmplarea lui căministă din perioada studenției de care ne amintim toți cu nostalgie și bucurie, întîmplare istorisită cu atîta talent de povestitor (cu prima ocazie îți înmînez nefiltrata)

Ivan – pentru susținere, idei și subiecte de articole, asistență tehnică în ale css-ului și html-ului (la care eu nu mă pricep deloc), dar mai ales pentru comentariul legat de clinica de bere (premiul înmînat și consumat cu omul alb)

Monkey – pentru povestirea legată de Bile (scris separat), pentru că îi place să savureze o nefiltrată în timp ce se uită la filme, dar mai ales pentru că a fost singura domnișoară care a avut curajul să participe la concurs (îți înmînez berea la prima vizită în Chișinău).

Astea fiind spuse, declar campania încheiată, berea băută și setea ostoită. Ura!

5 Comments

  1. Monkey, pregătește ligheanul că eu vin în Moldova. Nici nu știi cum ajung la Chișinău sau voi la Cobani 🙂

  2. Hai vina, ca vara asta tre de hidratat bine organismul cu niste nefliltrata :)))

  3. Uraaa fratele meu alb!
    Sa faca bine berea aia sa nu dispara pana ne intalnim ca ne suparam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button