Jurnal de bord

Recomandare frizerie pentru bărbați în Cluj

milestone-frizerie-barbershop-cluj

Atunci cînt te muți într-un oraș nou e musai să găsești 3 oameni cheie: un medic bun, un mecanic de nădejde și un frizer iscusit. Deocamdată în Cluj l-am aflat doar pe ultimul, un moroșan ce a deschis recent o frizerie în centru. Să vă zic cum ne-am cunoscut.

Pe la mijlocul lunii trecute, într-o sîmbătă seara, m-am trezit dintr-o dată că vreau să mă tund. Să mă lepăd de pleata ce-mi trona victorioasă pe creștet cum ar veni. Doar că unde găsești tu, neicușorule, frizerie deschisă sîmbătă la ora 6?

Întreb pe Google și dintr-un link în altul ajung pe MileStone Barbershop. Program de lucru: luni – sîmbătă de la 9 la 20 și duminică de la 12 la 18. Îl sun pe om, îmi răspunde și-mi confirmă disponibilitatea.

O oră mai tîrziu eram pe Calea Moților 94 gata să mă fac mai tînăr că mai frumos n-am cum. Îmi oferă un ceai că afară era frig și aveam mîinile înghețate. De la ceai la povești e cale scurtă.

Așa că în scurt timp aflu că se numește Antoniu și a deschis recent localul, că statul îi pune tot felul de piedici birocratice și financiare că, mno, asta face statul în România. Știm, cunoaștem!

Mai zic eu una, mai zice el în timp ce podoaba mea capoasă arată din ce în ce mai prezentabil. După care aflu că e din Maramureș. Apoi eu cînd aud de Maramureș e ca și cum mi-ar lăuda cineva familia. Odată mă înmoi și îmi dă o lacrimă.

La plecare îmi zic că e musai să-l ajut să-și promoveze nițel salonul. Omul oferă servicii de calitate la preț bun și ceva în plus – un ceai, o poveste, o vorbă bună. De aceea îl recomand. Mai multe detalii găsiți aici.

4 Comments

  1. Salut sf petru (nu am crezut ca o sa spun asta cat traiesc 😀 A fost deschis o perioada destul de lunga si duminica, dar, datorita numarului foarte mic de clienti am decis sa inchid.

    O sa postez si pe pagina de Facebook, dar, esti primul anuntat 🙂 ca o sa deschid si duminica pe baza de programare. 🙂

    Pentru orice alte informatii nu ezita sa ma contactezi. O zi frumoasa iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button