Jurnal de bord

Protestul din Cluj văzut de la firul ierbii (video)

Aseară cîteva mii de clujeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a-și exprima nemulțumirea față de actuala conducere și față de felul în care se face politică în România. Printre ei m-am aflat și eu. Am mers pentru că îmi pasă de viitorul acestei țări și pentru că știu că împreună putem să ne facem unul mai bun.

Indiferent care dintre candidați va ieși președinte duminică, acesta trebuie să înțeleagă că aici, în Ardeal, oamenii nu vor să mai tolereze acest sistem corupt care ne-a infectat viețile. Clujenii au o voce! Am auzit-o aseară.

Am văzut oameni de toate vîrstele, familii cu copii de mînă. Toată lumea s-a comportat decent și nu știu să fi fost vreun incident. Ceea ce s-a întîmplat în Cluj aseară este admirabil și merită tot respectul. Clujenilor, jos pălăria! Mă bucur că mă număr și eu printre voi!

2 Comments

  1. Foarte frumos, cu o exceptie: „afara cu psd din tara”, de ce nu si cu pdl si pnl? tinand cont ca fostul primar, actualul puscarias, apostu, e pdl-ist, iar la fel fostul, presedinte de consiliu local, uioreanu, e pnl-ist 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button