Jurnal de bord

Pistolarul mascat de la intrare în Kaufland

Azi în pauza de masă am avut de făcut niște cumpărături rapide. Am încălecat pe bicicletă și am mers repede până la Kaufland. Îmi leg roșcata la standul de biciclete și intru așadar precipitat în supermarket: cască de biciclist pe cap, mască medicală pe față, deasupra ochelari de soare. Pe scurt, eram la fel de acoperit ca o musulmană cu burka.

Un domn de la security mascat mă observă, mă interceptează frontal și, fără să zică ceva, îmi pune un pistol la cap. Am tresărit. Pentru o secundă n-am știut ce se întâmpla. Primul meu gând a fost să-i dau peste mână, al doilea să-l ocolesc. Nu știam că, mai nou, la intrarea în toate magazinele te așteaptă un mascat care-ți măsoară temperatura cu un termometru cu infraroșu.

„No, șezi blând, că numa’ îți iau temperatura” a zis masca domnului de la security. Am șezut. 20 de minute mai târziu – aceeași poveste și la Lidl. De data aceasta am șezut blând din prima. Am știut că mă aștepta un pistolar la intrare. Acum știți și voi. Să nu ziceți că nu v-am prevenit.

P.S. Mi-am adus aminte că am și eu un termometru cu infraroșu acasă. Mă gândesc să-l iau cu mine data viitoare la cumpărături. Și, când mă interceptează pistolarul mascat, să-mi scot și eu pistolul și să simulăm o scenă cu pistolari ca-n filmele western. Ar fi ceva, așa-i?!

Sursă Foto

One Comment

  1. Pistolarul mascat de la intrare din Kaufland o sa sperie pe toate lumea cu aparatele de masurat temperatura :)) Dar daca cineva chiar se sperie si are o reactie iesita din comun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button