Jurnal de bord

Ofer servicii de Moș Crăciun: ieftin și bun!

omu-alb-mos-craciunÎn viața unui om există trei perioade: atunci cînd crede în Moș Crăciun, cînd nu mai crede și atunci cînd el însuși devine Moș Crăciun. Nu știu cum e în cazul vostru, dar eu am trecut deja în a treia perioadă.

S-a întîmplat acum doi ani la Chișinău și a fost o experiență destul de interesantă. Anul acesta am îmbrăcat costumul lui Moș Crăciun din nou pentru a felicita copiii colegilor mei de lucru. ”Moșule, ce tînăr ești!” chicoteau ei în timp ce eu împărțean cadouri.

”Ar fi cazul să mai pui ceva pe tine că te trădează burta… sau absența ei!” ”Lucrez la asta, le răspundeam eu, dar durează. Crezi că bendeul se face peste noapte? Aici trebuie multă muncă și dedicație!”

Experiența a fost interesantă și în acest an, de aceea mă gîndesc să-mi deschid o afacere sezonieră: să ofer servicii de Moș Crăciun cu poezii și cîntece în 3 limbi, plus opțiunea de accent moldovenesc sau ardelenesc incluse în pachet.

Cum vi se pare ideea? Ați chema așa un moș ca mine la voi acasă?

6 Comments

 1. Pe tine te ajuta nasul…natural! Asa ca burta poate fi inventata..pana una alta! Spooor!! 😀

 2. Prin omatul troienit,
  Albul Mos a si sosit,
  In desaga lui aduce,
  Cu accente mii si mii,
  Zambete pentru copii!

  Barba-i lunga si stufoasa,
  N-are burta, dar nu se lasa,
  Peste carti sta aplecat,
  Ca sa creasca neincetat!

 3. vreau sa inregistrez o plangere vis-a-vis de serviciile D-stra: Niku a terminat bautura acum 2 ani cand erati ‘mos’, asa ca preveniti clientela din timp de intentiile D-stre nesatule privind consumul de tarie.
  – un client fidel anonim [Cezar]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button