Jurnal de bord

Moş Crăciun pentru o zi

În acest an fundaţia Sacro Cuore din Baia Mare mi-a oferit şansa de a-i face o surpriză de sărbători unui copil din Baia Mare. Împreună cu alţi 25 de colegi am colindat magazinele, am umplut desaga cu jucării, dulciuri şi fel de fel de bunătăţi, după care le-am împachetat frumos pentru a fi oferite în dar de Moş Crăciun.

Ieri am făcut o vizită scurtă fundaţiei Sacro Cuore Baia Mare şi şcolarilor care provin din familii nevoiaşe. Aceştia ne-au încîntat cu colinde şi dansuri după care au descoperit sub brăduţ cadouri neaşteptate.

Uneori bucuria de a face cadouri este la fel de mare ca şi bucuria de a primi. Aşa s-a întîmplat şi ieri. Am revenit acasă cu inima tresăltînd de bucurie că împreună am reuşit să facem sărbătorile un pic mai frumoase pentru cîţiva copii minunaţi din Baia Mare.

foto de Janos Rusiczki

9 Comments

 1. Mai fericit este a da, decît a lua. – spune Sf.Scriptură. Frumoasă acţiunea… să fie cît mai multe şi în fiecare zi, nu doar de sărbători.

 2. Superb! Absolut minunat si induiosator in acelasi timp! Ce poate fi mai frumos, decat bucuria copiilor cand primesc cadouri de Mos Craciun!
  Sanatate si Sarbatori frumoase cu muuulte bucurii, Whiteman!

 3. A saptea imagine, cea a baietelului cu ciuf rebel si hanorac mov e semnificativa! Expresia chipului sau, face sa merite tot efortul… I se citesc in ochi surpriza si bucuria descoperirii continului acelui cadou.

 4. Să ştii că stăteam la îndoială dacă să postez sau nu pozele pe blog. N-aş fi vrut să credeţi că a fost vorba de o acţiunea din aia mediatizată cu presă şi tot tacîmul aşa cum fac politicienii şi diverşi oameni avuţi pe la televizor. La noi a fost simplu şi frumos. Noi le-am oferit copiilor cadouri, iar copiii ne-au dăruit zîmbete şi recunoştinţă.

  Apropo, băieţelul din a şaptea poză e cît se poate de… fetiţă :))

 5. E chiar ok ca ai postat si pozele, nu doar articolul. De cele mai multe ori o poza face mai mult decat o mie de cuvinte. In cazul de fata poza cu „baietelul mov” (care e „cat se poate de fetita” 🙂 ) e edificatoare.

  Craciun Fericit si imbelsugat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button