Jurnal de bord

Moroșenii și săpunul Putin

sapun-putin-maramures„Putin miroase frumos, face clăbuc și e 100% natural.” Așa susține Alin Laszlo, un moroșean din Tăuții de Sus care face săpunuri naturale în formă de diferite personaje. Ultima lui găselniță este săpunul Putin… ”cu zîmbet ironic”.

”Putin e realizat din ingrediente naturale și îți face pielea catifelata” spune el. Asta pînă intră cu tancul peste tine, aș adăuga eu. Probabil că omul nu a auzit de evenimentele care se desfășoară acum în țara vecină unde rușii încearcă să preia controlul asupra zonei de est a Ucrainei.

Pînă una alta săpunul se bucură de mare căutare. Omul primește comenzi inclusiv din Federația Rusă și Ucraina. Unii se dau cu Putin din solidaritate, unii de frică, alții de ciudă (prin zone analfabete), iar alții pur și simplu pentru că e bun și natural.

Sper din toată inima că ostilitățile din Ucraina nu o să se răspîndească și în zona noastră, pentru că dacă ajung, nu-l văd bine nici pe Laszlo, nici pe firma sa. KGB-ul are mîini lungi și murdare cărora nu cred că le place să se spele cu săpun Putin.

Numa zic…

Sursă foto

5 Comments

  1. Am avut sansa sa incerc sapunurile lui Alin. De o calitate excelenta. Chiar recomand. Eu am primit un buste de a lui tatuca Nicu. L-am facut cadou la socru :))

  2. Andrei,cand m-am apucat de proiectul pentru Rusia,Putin inca nu facea clabuc prin estul Europei.Acum pot defini un cumul de coincidente :ambii Putin fac spuma,ambii sunt controversati,ambii sunt unici,ambii sunt originali,ambii atrag privirea.
    In calitatea lui de agent de promovare perfect,real ,la o zi dupa reportajul in cauza,am fost contactati pt export in Harkov,Ucraina.

  3. Am luat produsul „sapun pt.barbierit” de la ei acum citiva ani,o spuma slaba,inconsistenta,fara persistenta,dupa spumare incepeam sa rad un obraz,spuma de pe celalalt obraz disparea.Dupa minute bune de chin m-am ales cu arsuri.L-am trimis unde-i este locul:la cosul de gunoi.
    Uitind complet momentul am luat zilele trecute sapun cu bicarbonat:the nightmare reloaded,bani aruncati pe fereastra.Un singur plus mirosul este interesant.Cred ca producatorul mai are mult de munca la calitatea acestui produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button