Jurnal de bord

Marty aduce savoarea street food în confortul restauratelor sale

Iarna asta pare că nu se mai termină. Frigul a venit peste noi valvârtej încă din luna octombrie și nu dă semne că are de gând să plece. Până vine primăvara visăm cu toții la zilele calde în care nu trebuie să stai înfofolit în haine groase, la zilele în care soarele strălucește pe cer până târziu.

Sau la serile în care ieși de la muncă pe la 6, îți cumperi ceva de mâncare de la un vânzător ambulant și mergi la o plimbare în parc sau pur și simplu să stai pe iarbă. Cu vremea nu am ce să fac, legat de mâncare însă am o recomandare.

Dacă vi-i dor de aromele și savoarea mâncării street food, e musai să degustați noul meniu Marty Urban Comfort Food care își propune să aducă specificul mâncării street food în confortul restaurantelor Marty din Cluj-Napoca.

Meniul Urban Comfort Food promite un răsfăț culinar prin preparate urbane, sățioase, cu personalități puternice. Am avut ocazia să gust câteva din ele și am fost plăcut surprins de modul inedit în care sunt servite și de combinațiile neașteptate pe care le aduce.

Meniul poate fi comandat de astăzi în rețeaua restauratelor Marty, puteți găsi mai multe detalii aici. Găsiți mai sus un colaj cu preparatele care mi-au plăcut și aștept impresiile voastre. Meniul complet e disponibil online aici. Poftă mare!

P.S. Ah, și dacă mergeți la Marty, să încercați neapărat cartofii dulci prăjiți. Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de ei și, de când i-am descoperit, îi gătesc destul de des acasă împreună cu soția.

2 Comments

  1. Mulțumesc pentru cuvintele de laudă. Mă bucur că ți-au plăcut noile preparate și, ca un mic secret, cartofii dulci prăjiți sunt și preferații mei :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button