Jurnal de bord

Lupta pentru primăria Chişinăului continuă

Se pare că s-a schimbat modificarea. S-ar putea să avem turul doi pentru primăria Chişinăului. Mai face şi CEC-ul greşeli, că grea e matematica. Oricum, a fost interesant să urmăresc reacţiile din blogosferă.

M-a mirat şi m-a întristat foarte mult postarea lui Arhi şi comentariile cititorilor. Cu tot respectul, Arhi, cred că nu ai habar despre ce vorbeşti. Dar aşa e românul, puţini au trecut măcar o dată Prutul, dar toţi sînt experţi în probleme de geopolitică. Totuşi nu-mi explic de unde atîta ură, condescendenţă şi înverşunare din partea românilor din România faţă de basarabeni.

Credeam că am trecut demult peste faza acuzaţiilor reciprooce inutile. Dar se pare că mai e mult pînă departe. Între timp, poate învăţăm şi noi să fim ceva mai civilizaţi şi mai înţelegători unii cu ceilalţi.

Update ora 14:00
După procesarea 100% din voturi rezultatele finale sînt:

Igor Dodon – 48.07%
Dorin Chirtoacă – 46.51%

Deci vom avea turul 2 în două săptămîni. Ar fi bine ca chişinăuienii să se mobilizeze mai bine de această dată.

3 Comments

  1. Истину глаголишь Andrusa, toti suntem mari experti :)!!! Respect si uvajuha 🙂

  2. Am citit postarea lui Arhi. Am simtit nevoia sa comentez acolo mai mult decat aici pentru simplu motiv ca articolele tale ma lasa de cele mai multe ori cu un zambet pe buze… ceea ce rareori poate fi exprimat in cuvinte. In schimb postarea lui mi-a lasat un gust atat de amar incat am simtit nevoia sa ripostez.

  3. La fel s-a întîmplat şi în cazul meu, Alina. Amărăciune şi dezamăgire, deşi credeam că le-am auzit pe toate referitor la această temă. E uimitor cîtă prostie şi ignoranţă pot afişa unii indivizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button