Jurnal de bord

Încă una și mă duc… la Walking Month

Astăzi începe campania Walking Month, iar eu am o echipă de oameni numai unul și unul. Și nu exagerez deloc, pentru că am avut prilejul de a afla și de a scrie povestea fiecăruia dintre ei pe People of Transylvania. Să vi-i prezint.

Andi Daiszler – un om fericit și întreprinzător care a susținut și implementat o mulțime de proiecte faine. Dacă ai trecut seara prin Piața Muzeului și te-a impresionat instalația de lumini de acolo, aceasta a fost posibilă datorită proiectului Lights On inițiat de Andi. Dacă ai ajuns pe strada Potaissa și ai văzut-o plină de viață și de flori, tot el e „de vină”.

Radu Valentin Băzăvan – blogger pe groparu.ro, traducător și IT-st, scenarist și producător de film, Radu este o persoană plină de haz care are întotdeauna pregătită o poveste faină. Groparu este bloggerul preferat al familiei Albu, îl citim de multă vreme și cu asta am spus tot.

Tavi Caldarari – concetățean de-al meu, fotograf și videograf pasionat și unul din cei mai cunoscuți artiști de stradă din Cluj-Napoca care dă viață diferitor personaje năzdrăvane. Cel mai cunoscut dintre aceste este Mimo Poetul care a scris cartea de poezie „Liniște în versuri”. Foarte tare!

La fel ca anul trecut, numele echipei este „Încă una și mă duc” după ideea încă o campanie/faptă bună și am plecat. Sau poate că suntem toți 4 berofili și avem nevoie de un pretext să ieșim la o bere.

Să ieșim și să facem pași, evident, că doar de asta îi zice campaniei Walking Month. Ținta pe care ne-am propus-o este 1 milion de pași în echipă și măcar o ieșire în oraș cu toată lumea. Urați-ne picioare tari și pași cât mai mulți.

Revin cu impresii pe parcurs.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button