Jurnal de bord

Impresii de la Walking Month 2018

Echipa mea din acest an, savurând o bere la final de concurs

În acest an am avut o echipă foarte faină la Walking Month:

Andi Daiszler – fondator al Asociației Daisler și Marketing Manager la Daisler Print House, om activ și întreprinzător care a susținut și implementat o mulțime de proiecte faine (Lights On, Potaissa – piața de flori altfel ș.a.)

Tavi Caldarari – foto/videograf pasionat și unul din cei mai cunoscuți artiști de stradă din Cluj-Napoca, cel care dă viață diferitor personaje năzdrăvane, printre care Mimo Poetul și Clovnul Copăcel.

Andrei Aroneț – comunicator, PR Manager, blogger și om priceput la toate, autoproclamat „melc de birou” care s-a autodepășit… cu pașii în cadrul echipei pe durata concursului.

Despre Andi și Tavi am scris mai pe larg pe People of Transylvania (vezi linkuri mai sus). Despre Andrei încă nu 😊

După câteva deliberări, am decis să numim echipa „Încă una și mă duc”, mergând pe ideea de încă o campanie / faptă bună… și mă duc. Sau poate pentru că tuturor ne place berea… pe care am stabilit s-o savurăm împreună la final de concurs.

N-am reușit să ne întâlnim, așa că pun în schimb o poză cu niște fotolii. Imaginați-vă că stăm toți 4 pe ele și ne odihnim picioarele ostenite după competiție. Ne-am propus să facem 1 milion de pași împreună. Aproape am reușit.

Iată și câteva cifre legate de Walking Month 2018:

– În cele 28 zile de concurs am făcut 311.222 de pași, cu o medie de 11.000 pași / 8 km pe zi. Individual m-am clasat pe locul 840 (adică am făcut mai multă mișcare decât 65% dintre concurenți). Nu-i rău pentru cineva care stă 8 ore pe zi în birou.

– În acest an au participat în total 2370 de concurenți și s-au strâns 295.133 de lei, un record al competiției. Banii au ajuns la clubul de sportivi paralimpici Lamont care luptă pentru calificare la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020. Le ținem pumnii!

Despre lucruri mai amuzante din timpul Walking Month am scris aici. Să ne vedem cu bine la ediția următoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button