Jurnal de bord

Ieri am fost la terapie intensivă

bere nefiltrata Terapia la Baia MareDupă weekend-ul frumos și solicitant petrecut în munții Apuseni, simțeam nevoia unui boost de energie. Știi senzația aceea pe care o ai după un weekend plin de evenimente, cînd te gîndești ce bine ți-ar prinde măcar încă o zi de odihnă?!

Dorința mi-a fost îndeplinită într-un mod neașteptat de un prieten din Timișoara care a revenit pe plaiurile băimărene pentru o scurtă perioadă de timp. Văzîndu-mă obosit, acesta s-a prezentat la mine cu o Trusă de Prim Ajutor de la Clinica Terapia.

Pentru cei care nu știu, Terapia este o fabrică de bere din Timișoara care produce sortimente de licoare dumnezeiască exclusiv pentru piața locală. Prin urmare ieri am fost la terapie intensivă alături de o nefiltrată albă și alta blondă.

Poveștile și bancurile s-au plelins mult după miezul nopții alături de mireasma de hamei, gustul aromat de caramalț și busuioc. Terapia a reușit să-mi resusciteze simțurile, iar a doua zi viața avea parcă un alt gust…

2 Comments

  1. Mda, te inteleg Andrei.. vezi tu, cert e ca, e macar un lucru bun in frumoasa Timisoara 🙂

  2. Timi, sînt multe lucruri frumoase în Timișoara, iar berea e unul dintre ele. Sper să descopăr mai multe la următoarea vizită în orașul de pe Bega 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button