Jurnal de bord

Hostriver oferă 6 luni de găzduire gratuită companiilor afectate de criză

Responsabilitatea și solidaritatea sunt cele mai importante lucruri pe timp de criză. În această perioadă, mai mult decât oricând, e necesar să fii responsabil cu tine și cu cei din jur. Să ai grijă de tine și de cei apropiați, să nu te expui în mod inutil, să mănânci echilibrat, să faci mișcare și să-ți mintea antrenată și ocupată.

Solidaritatea înseamnă să ai grijă și de oamenii care nu fac parte din cercul tău imediat de rude și prieteni. Înseamnă să ajuți comunitatea din care faci parte, să contribui în felul tău la efortul general de a lupta cu efectele negative ale crizei și de a aduce o schimbare în bine, oricât de mică ar fi aceasta.

Companiile, la fel ca și oamenii, se pot îmbolnăvi și pot avea nevoie de ajutor în momentele de criză, iar firmele mici și mijlocii sunt, probabil, cele mai expuse unei crize de genul celei pe care o traversăm acum. De aceea au nevoie de susținere.

În acest context, firma de hosting Hostriver oferă 6 luni de găzduire web gratuită oricărei companii afectate de criză, la pachet cu migrare gratuită și suport tehnic. Oferta nu implică nicio obligație din partea beneficiarului la finalul celor 6 luni.

Motivul lor este simplu: „suntem dedicați misiunii noastre de a sprijinii antreprenorii și dezvoltatorii web, de aceea credem că în această perioadă e nevoie de solidaritate mai mult ca oricând! Motiv pentru care vrem sa ajutam cat mai multe companii afectate de noul virus, oferind un serviciu de găzduire web gratuit”.

Mai multe detalii despere ofertă aici. Despre experiența pozitivă pe care o am cu cei de la Hostriver am scris mai pe larg în acest articol. Carantina poate fi o perioadă de lâncezeală sau o oportunitate de introspecție, învățare și dezvoltare. Depinde cum o privești. Probabil că acest lucru e valabil și în business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button