Jurnal de bord

Două calde, una rece

Săptămîna trecută am avut un motiv în plus să fiu mîndru că-s băimărean, de fapt două și ambele au legătură cu echipele sportive locale. Calificați în semifinală, voleibaliștii de la Știința Explorări au reușit două victorii pe teren advers împotriva echipei Tomis Constanța. Următoarele două meciuri vor avea loc la Sala Sporturilor din Baia Mare pe 5 și 6 aprilie.

Semifinala se desfășoară după principiul cel mai bun din cinci meciuri, astfel sportivii noștri pleacă cu prima șansă la calificarea în marea finală. De aceea propun să mergem cu cățel cu purcel să-i susținem.

Cealaltă veste bună vine de la echipa băimăreană de rugby victoriile căreia nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Deși avem în oraș campioana națională la acest sport, spre rușinea mea, sîmbătă a fost prima dată cînd am mers la un astfel de meci. Experiența a fost una interesantă și m-a făcut să privesc cu alți ochi un gen de sport de care, recunosc, nu prea aveam habar. Zimbrii de la CSM Ştiinţa Baia Mare au învins categoric cu scorul de 41 – 19.

Singura veste proastă vine de la echipa de handbal care nu a reușit să facă față reprezentativei constănțene. Rămînem cu consolarea că cele mai multe goluri ale adversarilor au fost reușite de foști componenți ai grupării de pe Valea Roșie.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button