Povești la minut

Dorinel, pensionarele și măseaua din fund #poveștilaminut

Măseaua din fund

Discuție la stomatolog, auzită de la cineva (reprodusă aproximativ):

Pacientul: Domnule doctor, vă rog să-mi scoateți măseaua din fund! Mi s-a umflat și mă doare foarte tare!

Stomatologul: Păi cine v-a băgat-o acolo?

Dorinel și compostorul îndărătnic

Dimineața în autobuz, o doamnă firavă se căznește să-și valideze biletul la un compostor mecanic. Acesta se dovedește a fi îndărătnic, nu o lasă și pace bună. „Dorinele, hai încoace cu puterea ta!” îl cheamă ea pe soțul său.

Dorinel e ditamai Dorinoiul de 1 metru 90 înălțime și cam jumate lățime. Mi-e și frică să mă gândesc la puterea sa. Bărbatul o privește domol, după care se pune în mișcare printre călători cu grația unui crucișător, purtând după el o aromă îmbietoare de cârnat de casă.

Ajuns la aparat, acesta apasă butonul de 2 ori fără să clipească. Țac, țac! Compostorul tremură din toate încheieturile și capitulează rapid. Femeia răsuflă mulțumită: „No, hai că nu te-am hrănit dijaba!”

Pensionarele și un dublu tulup de 6.0

Autobuzul 30, un domn între două vârste își apropie cardul de transport de compostorul digital. Aparatul țiuie scurt drept confirmare și-l taxează. Cling! Fix în acel moment șoferul ia o curbă bruscă.

Prins pe picior greșit, omul e proiectat spre 2 pensionare care povesteau liniștite despre ofertele de la piață. Pentru a evita coliziunea, domnul fandează scurt, execută un dublu tulup cu întoarcere, evită băbuțele la mustață (deși era proaspăt ras) și aterizează exact în aceeași poziție, cu mâna lipită de compostorul digital.

Ușor surprins, aparatul își face totuși datoria și scoate din nou același sunet. Cling! „No, m-o taxat de 2 ori” exclamă bărbatul ușor amețit. După care mormăie în barbă (deși era proaspăt ras, după cum am menționat anterior).

„Nu-i bai! Să fie sănătos, Boc! Poate mai crește și el un pic cu această ocazie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button