Povești la minut

Ce ai de pierdut dacă mergi la agățat în Cluj

Cât cântărește un urs polar? #poveștilaminut

Aseară în parc. Vreo 6-7 tineri (probabil liceeni sau studenți) discutau zgomotos cu veselia și entuziasmul specific vârstei. Prind doar un fragment din conversație.

Primul: … măi, era perfectă. Corp fain, frumoasă, blondă, zâmbet. Tot ce vrei. Nu-mi puteam lua ochii de la ea. Mi-am zis „Trebuie să vorbești cu ea. La urma-urmei ce ai de pierdut?” Era cu mai multe fete. Stătea în mijlocul grupului și…

Al doilea: … da, astea bune stau tot timpul în mijlocului grupului. Să nu te poți apropia de ele!

Primul: Exact. Dar mi-am făcut curaj și m-am dus. Ce aveam de pierdut?! Mă apropii, o salut și îmi răspunde în engleză. Cică erau suedeze venite cu ceva program în Cluj. No, la asta nu mă așteptam. Și am început să o mai întreb una-alta.

După vreo 5 minute văd că se apropie de mine un urs. Măăăă! Era ditamai animalu’! Vancea nostru e mic pe lângă el. Numa’ atâta mi-o zis: „Why are you talking to my girlfriend?” N-am mai știut ce să zic. M-am pierdut. Am înghețat.

Al doilea: Eh, și atunci ai aflat ce aveai de pierdut, nu? DINȚII din gură. Hahaha! Bă, cu fetele nu mergi la bulan. Te duci pregătit cu replici, scheme, chestii. Anticipezi ce o să zică ea, știi dinainte ce-i răspunzi tu. Nu ești luat prin surprindere.

Al treilea: Ia uite aici specialistul Mai ții minte ce ai pățit tu anul trecut prin toamnă. Te-ai dus la una și a întrebat-o „Știi cât cântărește un urs polar?” Cu gândul că ea o să te întrebe „Cât?” Și tu o să-i răspunzi „Suficient cât să spargă gheața la început de conversație”. Haha! Mai ții minte ce ți-a răspuns de fapt? A zis: „Cântărește cam cât tine, așa…” Și s-o dus tot planul tău, grasule! Ahahaha!!!

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button