Jurnal de bord

Donez canapea extensibilă în Cluj

canapea de donat cluj 3

Am de donat o canapea extensibilă. Am dormit pe ea în ultimele 3 luni, deci e în stare destul de bună. S-ar preta foarte bine într-o cameră în care ar sta strînsă (preferabil să nu se doarmă zilnic pe ea pentru că în unele locuri se simt puțin arcurile).

Dimensiuni: lungime 225 cm, lățime extinsă 115 cm / strînsă 80 cm. Aș prefera să o donez unei familii care chiar are nevoie de ea. Dacă știți un astfel de caz în Cluj Napoca vă rog să mă anunțați.

În cazul în care vor fi mai mulți doritori, voi alege cazul care mi se pare cel mai potrivit (o să fiu subiectiv, n-am ce face).

10 Comments

  1. Buna! As dori eu canapeaua,daca se poate. Sunt studenta la UAD si stau in chirie impreuna cu o prietena. Din lipsa banilor, impartim amandoua o garsoniera si acelasi pat implicit. Mi-ar fi de mare ajutor o canapea extensibila, astfel am putea dormi separat. Astept un raspuns, si oricare ar fi, va multumesc mult de tot!

  2. Ana, îți mulțumesc pentru comentariu. Am primit cereri de la multe persoane. În funcție de fiecare caz o sa decid la cine o donez.

    O să încerc să ajut cît mai multă lume. Te țin la curent 🙂

  3. Buna ziua! As Dori sa stiu daca mai e valabil anuntul cu canapeaua respectiva deoarece avem 5 copii (baieti) care sunt crescuti doar de tatal lor si care nu au pe ce dormi, au 2 paturi dar mai vechi, pe unul chiar nu se poate dormi, daca mai e valabil sa ma anuntati va rog frumos! (Pot sa va trimit si poze sa vedeti in ce conditii traiesc..intr-un cuvant ar fi: mizerabile!)
    Multumesc si astept un rasp.de la Dvs.

  4. Buna ziua. Anuntul e f vechi, presupun ca ati dat o. Stiu o familie cu 9 copii in Floresti langa Cluj, anuntati ma va rog daca mai e valabil anuntul. Cu stima Mircea M

  5. Buna.Sunt studenta si stau in chirie cu 5 fete.In camera noastra canapeaua veche s-a rupt si 2 fete sunt nevoie sa doarma jos.Ai putea sa ne ajuti te rugam frumos?

  6. buna am dori daca vreti si puteti sa neo dati noua suntem 10 pers intro camera si dormim pe saltele si eu cu copilul meu de 2 ani si este foarte frig afara daca se poate si sa neo dati noua ma puteti contacta la nr 0742670841

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button