Jurnal de bord

Despre afaceri și povești de succes cu Sorin Druță și Maramureș Business Club

sorin-druta-MBCMaramureș Business Club continuă seria de întîlniri de afaceri cu invitați de marcă. Invitatul special al lunii mai este Sorin Druță – fondatorul și proprietarul Drupanel și DruRelax din Baia Mare.

Domnul Sorin Druță ne va împărtăși din experiența sa de afaceri de peste 20 de ani și ne va povesti ce înseamnă să construiești și să conduci companii cu cifre de afaceri de milioane de euro.

În prefața dialogului cu invitatul special vom discuta despre investițiile în terenurile agricole din România cu Florin Rus, managerul fondului de investiții Pro Agro Capital și despre servicii premium banking împreună cu Diana Nemes, reprezentantă Raiffeisen Bank.

Intrarea la eveniment este gratuita în limita locurilor disponibile. Totuși, cei care doresc pot face o donație de 15 lei pentru copiii cu dizabilități de la Școala Specială nr. 2 Baia Mare cărora membrii MBC le pregătesc o surpriză cu ocazia zilei copiilor.

Așadar ne vedem Joi, 29 Mai, de la ora 17:30 în Centrul vechi la Hotel Diafan. Click aici pentru a rezerva un loc la eveniment. Grăbește-te, au mai rămas doar 5 locuri libere!

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button