Printre cuvinte

De ce asociem masajul cu termenul erotic?

masaj-erotic-cluj

Căutam anul trecut un specialist bun în masaj pentru că aveam niște probleme cu spatele. Cei care petrec 8 ore pe scaun la computer știu despre ce vorbesc. Fiind oarecum nou în oraș, nu cunoșteam saloanele de masaj din Cluj-Napoca, așa că am apelat la Google.

La o căutare simplă după expresia „masaj Cluj-Napoca” aproape jumătate din rezultatele afișate făceau referire la masaj erotic, masaj de lux, striptease și centre cu servicii „de profil”.

Mai mult de atît, aproape de fiecare dată cînd le ceream prietenilor, colegilor sau cunoscuților să-mi recomande un salon de masaj bun, eram întrebat dacă mă interesa masajul „cu finalizare” 🙂

Am ajuns să mă întreb: de cînd și cum a devenit cuvîntul masaj asociat automat cu termenul erotic? Și care o fi explicația acestui fenomen, avînd în vedere că o mică parte din saloanele de masaj oferă acest gen de servicii.

Și apropo de masaj, după ce am sunat la o sumedenie de saloane, am realizat că maseurii buni sînt foarte căutați și că e greu să găsești un specialist bun care să nu te coste o avere. În cele din urmă am găsit prin recomandarea unei prietene un specialist în chiroterapie .

Merg la el cam o dată la 2 luni și îs mulțumit. Omul îmi pune oasele la loc, mă ajută să-mi corectez postura și îmi oferă sfaturi legate de sănătate. Revenind la întrebarea din titlu, dacă are cineva idei, vă rog să-mi lăsați un comentariu.

P.S. După ce am citit acest articol am realizat că prin postarea lui am contribuit și eu oarecum la asocierea celor doi termeni. Rușine să-mi fie 🙂

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button