Jurnal de bord

Cum s-a văzut din tribună meciul de handbal HCM Baia Mare – Győri ETO KC

melinda-geiger-hcm-baia-mare-gyori-audi-eto-liga-campionilorIeri Baia Mare a primit vizita campioanei Europei la handbal feminin. Meciul a avut loc în cadrul grupelor Ligii Campionilor unde echipa noastră s-a calificat în premieră absolută. Am mers la meci pentru că eram curios să văd jucînd campioana Europei și să susțin handbalistele noastre.

Vroiam să văd atitudine, concentrare, dăruire și, dacă ar fi fost posibil, o înfrîngere la mai puțin de 10 goluri. N-a fost să fie însă, pentru că jucătoarele maghiare au făcut legea pe teren și au condus încă din primul minut al partidei.

HCM Baia Mare a fost temătoare și nu a reușit să țină ritmul cu adversarele. În prima repriză am trăit doar prin loviturile de la 7 metri și acțiunile individuale ale Melindei Geiger. Unguroaicele au jucat la pas și ne-au dominat la toate capitolele.

Prima repriză s-a încheiat cu o diferență de 6 goluri în favoarea echipei oaspete. Repriza a doua nu a adus aproape nimic nou. Româncele au fost de cele mai multe ori neputincioase în fața apărării adverse și au greșit destul de mult în defensivă.

Meciul s-a încheiat cu scorul 21-33 pentru Gyori care are maximum de puncte după primele două etape. Sper ca acest meci să ne maturizeze și să aducă o nouă atitudine în meciul de sîmbătă cu Hypo Viena (care e în acest moment contracandidata noastră la locul 3 în grupă).

Lasînd la o parte înădușeala din sală și aglomerația de pe scări, meciul a fost o experiență agreabilă, prima experiență de Liga Campionilor pe care am trăit-o vreodată și care îmi va rămîne întipărită în memorie pentru multă vreme.

Liga Campionilor este deocamdată o pălărie prea mare pentru HCM, totuși am rămas să aplaud fetele noastre la sfîrșitul meciului: echipa merită încurajată pentru tot ceea ce face pentru Baia Mare și pentru sportul românesc.

Sursă foto

4 Comments

 1. Nu stiu cum s-a vazut din tribuna, insa din galeria s-a vazut ca publicul a fost inactiv. Slabut,mai slabut ca oricand. Am fost dominati in propria noastra sala de galeria adversa. Jocul a fost ok, fetele noastre s-au luptat, deocamdata atat s-a putut.

 2. Publicul a fost inactiv atunci cînd și-a dat seama că nu avem șanse să ținem pasul cu adversarul.

  Trebuie să învățăm să ne susținem echipa și la bine și la rău, dar s-ar putea ca acest lucru să mai dureze

 3. A fost un meci frumos cu o atmosfera destul de frumoasa.
  Era de asteptat sa nu le putem tine piept campioanelor dar totusi am incercat sa dam tot ce putem.
  In ceea ce priveste fanii cam asa a fost cum a-ti mentionat si voi mai sus,multa lume a mers sa vada meciul nu sa incurajeze echipa dar asta este.
  Ne vedem sambata cu Hypo,voi fi din nou in galerie cu speranta ca vom castiga primele puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button