Jurnal de bord

Cum îţi faci RCA ieftin şi bun?

Nu demult un prieten m-a rugat să-i recomand o firmă de încredere la care să-şi facă RCA-ul şi dacă tot m-am documentat un pic în domeniu, am zis că ar fi păcat să nu scriu şi un articol pe această temă.

După părerea mea, cea mai simplă metodă de a obţine un RCA ieftin şi bun este să apelezi la un broker de asigurări. Majoritatea românilor apelează la cercul lor de cunoscuţi atunci cînd vine vorba să-şi încheie asigurarea auto obligatorie.

Din lipsă de timp sau din comoditate, mulţi români iau decizii pripite atunci cînd e vorba de asigurări pentru că nu ştiu ce este şi cu ce se ocupă un broker sau trăiesc cu impresia că serviciile lor sunt extrem de scumpe.

Aşadar, ce este un broker? Brokerul este o persoană care intermediază diferite tipuri de servicii între un beneficiar şi o companie în schimbul unui comision pe care-l încasează de la compania respectivă. El monitorizează piaţa, e la curent cu toate noutăţile şi vă poate recomanda cea mai bună ofertă.

O prietenă de-a mea foloseşte serviciile unui broker de cîţiva ani şi are cu o grijă mai puţin pe cap: cu cîteva zile înainte să-i expire RCA-ul respectivul o sună, îi prezintă opţiunile după care se ocupă de tot ce înseamnă hîrţogăraie.

O veste bună pentru cei comozi este că în ultimul timp au apărut foarte multe astfel de firme de intermediere şi în domeniul online. Aşa că astăzi îţi poţi comanda RCA-ul fără să ieşi din casă. Simplu, rapid şi fără să plăteşti ceva în plus.

sursă foto

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button