Jurnal de bord

Concluzii și noutăți la sfîrșit de 2012

Sfîrșit de 2012. Peste cîteva ore vom intra cu toții în noul an. Criza mondială, criza personală, sfîrșitul lumii – în 2012 am avut de toate și parcă le-am făcut față cu bine. Și dacă tot se trag concluzii, am decis să trag și eu linie și să văd ce am realizat pînă în acest moment din punct de vedere blogheristic.

Am stat, am cugetat, am numărat și în rezultat am decis să creez încă două pagini la acest blog. Una din ele se numește cine sînt și de ce scriu și o puteți găsi mai sus în submeniul ”despre mine”. Am creat-o pentru că e bine ca oamenii să știe cine se afla în spatele acestui blog.

A doua pagină pe care am făcut-o se numește premii și conține o listă cu articolele cu care am reușit să iau premii la diferite concursuri și campanii. O găsiți de asemenea în meniul de mai sus. Vă invit să le vizitați și dacă aveți sugestii sau păreri, le puteți lăsa ca de obicei ca și comentarii la acest articol.

Să ne auzim de bine și în anul care vine!

2 Comments

  1. Anca, să știi că îi ascult din cînd în cînd, mai ales că sînt concetățeni de-ai mei 🙂 Mi-ar plăcea să îi văd live, cred că fac un spectacol pe cinste. Cine știe, poate se ivește ocazia 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button