Jurnal de bord

Pe 15 noiembrie Clujul cântă blues în ediție limitată

Cluj Blues Festival este unul din festivalurile mele de suflet, pentru că blues-ul îmi gâdilă urechea și inimioara într-un mod tare plăcut. Cluj Blues Fest nu înseamnă doar blues, ci un amestec de stiluri și emoții pe care nu prea le poți găsi la alte festivaluri din zonă.

Organizat de Asociația Clujul Cultural și neobositul Tibi Farcaș, evenimentul a ajuns în acest an la ediția cu numărul 5 și va avea loc pe 15 noiembrie la Cinematograful Florin Piersic unde va aduce 2 nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia.

În deschidere îi vom asculta pe tinerii clujeni de la trupa locală Green Onions, urmați de sârbii The Gamblers – una din cele mai bune trupe de blues din țara vecină. Cap de afiș este formația Kyla Brox Band din Machester, UK, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019.

Kyla Brox Band e o trupă formată în jurul unei soliste de excepție care a devenit fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpretează și standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

Biletele pot fi cumpărate pe ambilet.ro, iar până în 31 octombrie sunt la preț redus.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button