Jurnal de bord

Cîte ceva despre vin și afaceri în România

mbc_logoDragilor, am lipsit mai bine de o săptămînă de pe blog. Sper că nu m-ați dat dispărut. Să știți însă că nu am stat degeaba. M-am implicat în cîteva acțiuni interesante despre care o să vă povestesc în articolele următoare.

Pe 19 noiembrie am fost la o conferință deschisă despre performanțe antreprenoriale organizată de Novoteca. L-am auzit vorbind pe Dan Koblicska, Manager General la Nspyre Romania care m-a impresionat prin atitudine și discurs.

Săptămîna aceasta în Baia Mare se anunță un alt eveniment interesant. E vorba de cea de-a doua întîlnire Wine Experience organizată de Maramureș Business Club. Invitatul special al acestei ediții este Silviu Zetea – fondatorul unuia din cele mai cunoscute branduri românesti de bauturi alcoolice.

Cel care a reușit să transforme pălinca în brand de lux ne va împărtăși din experiența sa de 23 de ani în antreprenoriat. La finalul întîlnirii particiapnții vor avea ocazia să participe la o degustare de vinuri oferită de Crama Liliac.

Așadar dacă ești pasionat de vinuri și vrei să afli mai multe legate de acest domeniu, sau pur și simplu ai un spirit antreprenorial și vrei să cunoști alți oameni de afaceri din Baia Mare, MBC Wine Experience este cu singuranță pentru tine.

Ne vedem Joi, 28 noiembrie la Hotel Diafan. Pentru înscriere click aici.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button