Jurnal de bord

Cheesecake Pops – noile gustoșenii de festival de la Marty


Paradox culinar: am o slăbiciune pentru un desert ce îngrașă – cheesecake-urile de la Marty. V-am zis că mă prăpădesc după ele, așa-i? Sigur v-am mai zis. Ce nu v-am spus e că Marty a lansat recent varianta street food pentru cheesecake-urile lor.

Se numesc cheesecake pops și sunt niște cheesecake-uri păstrate la rece cărora li se toarnă un înveliș crocant de ciocolată și un toppig. Gustoșeniile pot fi găsite la standul Marty la cele mai importante festivaluri din Cluj, inclusiv la Untold.

Iată cum descriu conceptul cei de la Marty:

Ne-am gândit că v-ar plăcea un cheesecake bine răcit și îmbrăcat în ciocolată delicioasă. Așa că i-am pus și un înveliș crocant, pentru că un înveliș crocant nu e niciodată în plus.

 

Ne-am mai gândit să adăugăm un topping. Și apoi l-am pus pe băț. Da, pe băț, ca să nu mai aveți nevoie de farfurie și linguriță, să-l luații cu voi și să mușcati din el, să descoperiți combinațiile surprinzătoare.

 

Noul membru al familiei Marty te va aștepa de-acum înainte la toate festivalurile din Cluj-Napoca, într-o căsuță frumoasă și colorată, cum îi șade lui bine, gata să fie îmbăiat în ciocolată și topping-uri chiar sub ochii voștri (credem noi) plini de admirație.

Revin cu impresii după ce le gust. Ne vedem la Untold!

Actualizare după Untold

Am gustat cele 4 tipuri de cheesecake pops, pe unele chiar de 2 ori 🙂 Câștigător absolut a fost cheesecake-ul cu alune și caramel. Combinația e foarte reușită, iar cheesecake-ul rece completează foarte bine dulceața caramelului.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button