Cîte ceva despre striptease și muzica clasică


muzica-clasica-sexy-Măi, Albule, eu am impresia că tu vrei să te dai mare artist și intelectual, mă ia un prieten la rost într-o bună zi. Toată ziua bună ziua umbli pe spectacole de teatru și muzică clasică.

-Păi ce să fac dacă îmi place, îi răspund eu împăciuitor.

-Bine-bine, îți place, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lauzi la toată lumea că, vezi-Doamne, tu citești nu știu ce carte și că mergi la nu știu ce piesă de teatru.

-Păi eu nu o fac ca să mă laud, ci scriu despre asta ca să-i încurajez și pe alții să facă același lucru.

-Astea-s prostii, măi băiete. Mai lasă-le încolo de finețuri și apucă-te de ceva practic și util. Și nu mai crede tot ce scrie în cărțile alea. Iar legat de muzica clasică, ce să zic? Nu cred că oi înțelege-o veci!

-Păi ai fost măcar o dată la un concert sau la un recital ca să vezi dacă îți place sau nu? Veezi. Și atunci cum te dai cu părerea în necunoștință de cauză. Hai să-ți dau un link să-ți trezesc interesul.

Și i-am dat link spre filmulețul de mai jos 🙂 Aveți grijă, clipul e NSFW

P.S. Apropo, astăzi la Liceul de Arte din Baia Mare va avea loc un recital de pian urmat de un vernisaj de fotografie. Mai multe informații aici.

Sursă foto


1 comentariu

  1. :)) I-ai deschis apetitul, cu siguranta. Insa, sa nu fie dezamagit cand va ajunge la un spectacol si nu se va intampla la fel.

    Cum ți se pare acest comentariu? Thumb up 0 Thumb down 0

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *