Jurnal de bord

Cîte ceva despre striptease și muzica clasică

muzica-clasica-sexy-Măi, Albule, eu am impresia că tu vrei să te dai mare artist și intelectual, mă ia un prieten la rost într-o bună zi. Toată ziua bună ziua umbli pe spectacole de teatru și muzică clasică.

-Păi ce să fac dacă îmi place, îi răspund eu împăciuitor.

-Bine-bine, îți place, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lauzi la toată lumea că, vezi-Doamne, tu citești nu știu ce carte și că mergi la nu știu ce piesă de teatru.

-Păi eu nu o fac ca să mă laud, ci scriu despre asta ca să-i încurajez și pe alții să facă același lucru.

-Astea-s prostii, măi băiete. Mai lasă-le încolo de finețuri și apucă-te de ceva practic și util. Și nu mai crede tot ce scrie în cărțile alea. Iar legat de muzica clasică, ce să zic? Nu cred că oi înțelege-o veci!

-Păi ai fost măcar o dată la un concert sau la un recital ca să vezi dacă îți place sau nu? Veezi. Și atunci cum te dai cu părerea în necunoștință de cauză. Hai să-ți dau un link să-ți trezesc interesul.

Și i-am dat link spre filmulețul de mai jos 🙂 Aveți grijă, clipul e NSFW

P.S. Apropo, astăzi la Liceul de Arte din Baia Mare va avea loc un recital de pian urmat de un vernisaj de fotografie. Mai multe informații aici.

Sursă foto

One Comment

  1. :)) I-ai deschis apetitul, cu siguranta. Insa, sa nu fie dezamagit cand va ajunge la un spectacol si nu se va intampla la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button