Jurnal de bord

Afterparty la păstrăvăria Mara

După ce ne-am dat cu Mocăniţa prin Munţii Maramureşului de ne-o clănţănit dinţii în gură era şi cazul să băgăm ceva la întuneric. Aşa că în drum spre Baia Mare ne-am oprit pentru un afterparty la păstrăvăria Mara.

Maţele ne chiorăiau cu accente moldoveneşti, iar în gură ne ploua în stil băimărean de la atîta mirosuri şi arome îmbietoare. Ca un demn urmaş de-a lui Ştefan cel Mare şi Sfînt mi-am comandat peşte prăjit, mămăliguţă cu brînză şi jumări şi mujdei, totul stins cu bere din belşug.

Am băgat în mine cît o încăput şi încă o bucăţică pentru ma-ma, una pentru ta-ta şi tot aşa pînă am simţit că crăp. O fost bun, dar nu tocmai lesne, însă bucatele şi-au meritat banii cu prisosinţă. La sfîrşit am scris în cartea de impresii a păstrăvăriei. În calitate de blogăr şi cronicar moldovean a fost ales subsemnatul care nu a ratat ocazia să se dea în petec şi să lase un link către a lui blog cu renume comunal.

4 Comments

  1. Aproape ca se poate da click pe link in cartea de oaspeti (e subliniat). De altfel foarte faina impresia. 🙂

  2. Janos, textul nu are link pe el, dar dacă ţii degetul apăsat sufiecient de mult apare un meniu de bookmark. Eu zic că n pic de promovare offline nu strică niciodată 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button