Jurnal de bord

Viața-i interesantă cînd ești primul în catalog și-n lista de contacte

amintiri din copilarie

Cîteodată mi-e dor de timpurile în care cea mai mare nemulțumire era legată de faptul că părinții te puneau să dormi la amiază cînd tu vroiai să mai rămîi afară la joacă. Sau de vremurile în care așteptai cu nerăbdare să-ți răspundă la bilețel colega din clasa paralelă.

Iar cel mai mare stres era dacă profesorul o să te întrebe sau nu tema la istorie. Mai ales dacă erai primul în catalog, așa cum am fost eu. Să fii primul în registru însemna de obicei că erai și primul întrebat. Viața e grea atunci cînd numele tău începe cu litera A.

Între timp au apărut telefoanele mobile și softurile prin care poți apela printr-o singură atingere. Atunci cînd ești primul în lista de contacte, tind să se întîmple tot felul de lucruri interesante, mai ales cînd telefoanele încap pe mîna copiilor mici.

Așa se face că în ultimii ani am început să primesc din ce în ce mai multe apeluri, mesaje și fotografii trimise din greșeală. De exemplu nepotul meu m-a apelat după ce s-a așezat cu fundul pe telefon.

De la fetița unui coleg primeam într-o vreme mesaje cu literele care-i plăceau ei cel mai tare. Nu mai zic de fotografii. Recent am primit chiar un apel video pe skype din partea băiețelului de cîteva luni al unui prieten.

Viața e interesantă atunci numele tău începe cu litera A.

Sursă foto

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button