Jurnal de bord

Următorul nivel la punga cu pungi

Se spune că orice român are în casă o pungă cu pungi. Se pare că, pe lângă faptul că s-a născut poet, românul s-a născut și ecologist – nu vrea să facă risipă de pungi și pace bună. Sau poate că nevoia l-a învățat să fie precaut și să nu arunce nimic.

Ieri cotrobăiam printre cutiile depozitate după ce ne-am mutat la casă nouă și am descoperit 2 cutii foarte interesante: o cutie cu cutii goale și o cutie cu câteva pungi pline cu pungi de toate felurile, mărimile și culorile.

Am găsit acolo inclusiv folii și pungi cu bule în care au fost ambalate diverse lucruri pe care le-am cumpărat online. Le-am păstrat ca un român adevărat și le-am pus deoparte – nu știi niciodată când o să-ți prindă bine.

Și în acel moment am realizat că am atins un nou nivel de românitate. Punga cu pungi este pentru amatori. Profesioniștii au cutii cu cutii goale și cutii cu pungi pline cu pungi. Și tocmai când le puneam la loc, am dat din greșeală peste ceea ce s-ar putea dovedi un nou trend național – punga cu pungi de cadou.

Să văd cine mă poate depăși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button