Jurnal de bord

UNTOLD 2020 – Sparks of Magic

Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești trăite și scrise împreună în primele 5 ediții de festival + un show în premieră

Organizatorii UNTOLD au pregătit câteva surprize pentru fanii festivalului pentru cele 4 zile în care ar fi trebuit să aibă loc evenimentul. În acest an, organizatorii UNTOLD își doresc să le ofere fanilor momente inedite și  să îi aducă împreună, chiar dacă în mediul virtual, cu cei mai buni artiști care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului.

Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei.

Armin van Buuren 2015- show-ul memorabil de la prima ediție UNTOLD

În zilele în care la Cluj-Napoca trebuia să se desfășoare unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, organizatorii le aduc în premieră fanilor show-uri ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală a festivalului, însă care n-au fost transmise până acum.

Fanii UNTOLD vor avea ocazia să vadă, în premieră, pe YouTube, show-urile unor artiști care au urcat pe scena principală în cei cinci ani, show-uri care nu au mai fost difuzate până acum: Armin van Buuren 2015, Afrojack, Hardwell, Timmy Trumpet, Don Diablo, Scooter și mulți alții.

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD.  Astfel, primul show făcut de Armin Van Buuren la UNTOLD, în 2015, va fi difuzat lumii întregi pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenți atunci la magia DJ-ului și producătorului olandez, se pot bucura acum de el.

Armin van Buuren a generat cele mai intense emoții în mainstage-ul festivalului UNTOLD, fie că vorbim de set-urile epice de peste 7 ore ori despre show-ul World Exclusive, realizat cu ocazia ediției aniversare a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD.  Artistul are o relație specială cu publicul din România, după cum a declarat de nenumărate ori.

În vlog-ul realizat anul trecut, Armin van Buuren a prezentat imagini cu momentul sosirii în România, iar la aterizare, a sărutat pământul, numind România: ,,the holly ground”.

Hardwell, DJ-ul olandez care a generat emoție în întreaga lume muzicală atunci când a anunțat, în septembrie 2018, că se retrage din circuitul mondial de festival, a făcut un show spectaculos în România, la UNTOLD, cu o vară înainte de acest anunț. Setul lui Hardwell din 2017, de pe Cluj Arena, va produce, cu siguranță, valuri de bucurie când va fi prezentat pentru prima dată în lume.

Alte momente spectaculoase și amintiri muzicale, care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de  Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați.

The Circle of Magic – sâmbătă, 1 august, exclusive YouTube livestream

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului.

Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Sparks of Magic, show-ul ce spune povestea festivalului, duminică, 2 august, la ProTv

Zilele dedicate UNTOLD 2020 se vor încheia cu un show de televiziune marca UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, care va fi transmis la PRO TV, duminică, 2 august, după miezul nopții. Show-ul își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor 5 ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea UNTOLD.

Pe lângă discuțiile legate de muzică, experiențe și mesajele artiștilor, emisiunea își propune să atingă și o altă latură a ceea ce înseamnă festivalul UNTOLD și anume: impactul financiar în comunitate, campaniile de CSR, povești ale fanilor, dar și ale comunității din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button