Jurnal de bord

Unde mănînci gustoșenii în Cluj cînd vrei să te uiți la meci cu prietenii

marty-15-years-of-sports

La începutul lunii mai mi-a zis Dumitrița mea: o luceafăr al cerului meu, giga-ultra-adoratul meu logodnic, îngăduie o rugăminte viitoarei tale soții. Fii atît de mărinimos și renunță pentru un timp la activitatea aceea periculoasă căreia îi zici fotbal pentru a evita o accidentare înainte de nuntă!

Vă dați seama că inventez, nu? De fapt mi-a spus ceva de genul: așa-i că n-o să mai mergi la fotbal pînă la nuntă? Nu de alta, dar după fiecare meci vii acasă ori vînăt, ori șchiop, ori julit. Fă cumva să fii întreg la nunta noastră.

Am stat, m-am gîndit și în cele din urmă am decis să mă sacrific pe altarul lui Eros. Așa că i-am urmat sfatul. A trecut și nunta, iar săptămîna trecută „am revenit la națională”. Nu știu cum se face, dar de fiecare dată cînd ies de la fotbal, mi se face poftă să mănînc ceva bun.

Și cînd zic bun, mă refer la o cărniță cu sosuleț îmbrobodită cu cartofiori rumeniți și sălățică aleasă, pe care să le batjocoresc cu 2-3 halbe de bere. E ca și cum corpul meu ar trage un semnal de alarmă și ar zice: ok, ai alergat ca un bezmetic un ceas jumătate. Mai fă o pauză!

marty-15-years-of-sports-the-fantasy-grill-mix

Ei bine, în Cluj-Napoca există un local exact pentru astfel de situații. Se numește Marty Sports & Grill și e locul potrivit pentru cei care iubesc sportul și mîncarea gustoasă. Marty este unul din cele mai faine branduri clujene ce a rezistat și a crescut frumos de-a lungul anilor, iar acest lucru nu poate decît să ne bucure.

În acest an Marty a împlinit 15 ani și cu această ocazie a lansat cîte un meniu aniversar pentru fiecare din cele 5 restaurante din Cluj. Aseară am degustat cîteva preparate din meniul 15 Years of Sports și am fost surprins în mod foarte plăcut.

Așa de plăcut încît am tot „degustat” pînă am realizat că nu mai puteam să mă ridic de la masă. Prin urmare, dacă vreți să vă ostoiți foamea după sport sau să urmăriți vreun meci important cu prietenii – Marty Sports & Grill e locul potrivit.

P.S. Serios, puteți privi gustoșenia de mai sus fără să vă plouă în gură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button