Jurnal de bord

Tricolori, vă ordonăm: treceți Tisa!

Ordinul de zi către echipa națională
de fotbal a României din partea suporterilor

de la Nistru pîn’ la Tisa
tot românul plînsu-mi-s-a
că, vezi Doamne, nu mai poate
de calificări ratate…

Tricolori,
Ne-ați făgăduit victorii și calificări la turneele finale. Ne-ați promis goluri și meciuri frumoase. Ați spus că veți muri pe teren pentru noi și pentru România.

Ați răpus ienicerii în inima Turciei. E timpul să ne ocupăm și de adversarii dinspre miazănoapte. Avem în față două bătălii grele cu Ungaria și Olanda.

Tricolori,
A sosit ceasul luptei. E timpul să le arătăm vecinilor de la apus că prin aste picioare mai curge un sînge de roman cu tehnică de brazilian. Și că în a noastre piepturi purtăm cu fală în lume, triumfător în meciuri, un Hagi și Dobrin.

Tricolori,
Vă ordonăm: treceți Tisa! Înot, călare sau jos! Plecați pe drumul biruințelor lui Ștefan cel Mare, a generației de aur și a Stelei lui Duckadam.

Mergeți înainte, că înainte nu era așa de rău și fiți mîndri că veacurile v-au lăsat de strajă la hotare și la poarta fotbalului românesc.

Tricolori,
Fiți vrednici și luptați fără teamă! Ungurii nu mai sînt spaima Europei ca pe vremea lui Attila și nici echipa de aur a lui Ferenc Puskás. Să mergem să le arătăm că pălinca noastră e mai tare ca a lor. Cu Mutu înainte, să le mîncăm gulașul!

Nu vă lăsați corupți de plăcerile Amsterdamului. Și țineți minte că Olanda nu mai e ce-a fost pe vremea domniei Cruyff, iar lalelele sînt frumase doar pînă se ofilesc. Să facem suc din portocala mecanică și s-o dăm prin răzătoare.

Tricolori,
Luptați pentru calificare! Luptați pentru familia voastră, pentru cei dragi! Luptați pentru noi și vă asigurăm că veți avea în schimb toată iubirea și susținerea noastră! La luptă, spre izbînda!

Semnat: suporterii români de pretutindeni

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button